Thursday, July 31, 2008

Gua layan la game Malaysia dengan Chelsea...sebelum tu gua dah sound kat kawan gua Malaysia menang 2-1 tapi malaysia kalah 2-0.Ok la dari kalah 34-3 kalau under norizan bakar.
Babak pertama game Malaysia main agak menarik sebab player Malaysia berani beat player Chelsea.Gua tak sangka Amirulhadi berani rembat dari jauhsebab gua bajet Shukor ngan senior player je buat macam tu..Keeper Malaysia pon boleh tahan lucah jugak cara dia save first timer Deco..Zamani ,Fauzi Nan ngan 2 defender Malaysia pon mantap gak,berpeluh Anelka nak score
Second half, boring sikit sebab first eleven Malaysia dah banyak keluar..Aku malas nak komen can yang ada kat Zakuan bola senang je tapi dia buat lawak pulak...
Overall team MAlaysia passing masih perlu dipertajamkan , finishing pon sama.Aku rasa la kalau ada Liew Kit Kong dangan player perlis (budak lagi)ntah hape name dia ok gak
Apapun ujian sebenar AFF cup kit

2 comments:

Letting the time pass me by said...

Ok la Malaysia tidak kena belasah.. itu hari satu kelab Italy pun sudah kalah 5-0 dengan Chealsea.. tu Anelka sudah mengganas score 4 bijik...

selamat menyambut bulan merdeka dan diikuti dengan bulan puasa...

http://hishamjabar.blogspot.com/2008/08/satria-dan-serikandi-negara.html

GAFARO said...

hehehe anda silap mereka bukan pilihan malaysia HAHA(dengan penuh yakin)Pilihan Malaysia lebih hebat(dengan penuh yakin sekali lagi)