Tuesday, June 30, 2009

USAHA TANGGA KEJAYAAN(GUA DAH LETIH)

apabila nafsu menguasai diri semua tidak berguna lagi.....

baru gua nak add sorang awek,dan dan internet not responding......

gua berusaha gigih refresh,bukak internet balik,taip nama nick awek tu,skrool habis habis tapi tak jumpa...

gua tak puas hati,gua pegi pantri minum air untuk meredakan amarah gua.

gua duduk balik tapi tukar komputer.gua cuba carik awek tu tak jumpa....gua carik dan cari dan cari dan cari(darab 74 kali)gua dah letih......baru gua perasan dah pukul 6.40 petang.

pukul lapan setengah malam.......salvage time.....gua meneruskan sisa perjuangan mencarik awek misteri tu....

ok la gua serender letih beb,lu orang amik la awek tu....

gua baru nak jadi jahat tapi tak leh...

malam yang sunyi nanti,
setelah gua pulang nanti,
dvd gadis genit dari jepun menanti,
menemani gua dalam tangis di ruang tamu yang sepi.

*GUA TAK LEH PAS CD TU SATU CD POLIS CHARGE BERIBU WOOO

2 comments:

Najwa Aiman said...

Ahaaa... apa nick dia? Mana punya chatr room lu masuk? Biarlah aku saja yang menjadi kesinambungan usaha murnimu itu... ekekekeek...

Cepatlah bak mari!

p/s: Ada berapa bakul DVD gadis genit yang ko ada ni bro? Hulur-hulurlah sket...

GAFARO said...

banyak beb cd gadis genit dari jepun tapi smalam gua tanya kawan gua sekali kena angkut 7 ribu wooo.

tang awek tu gua jumpa kat twitter