Wednesday, August 20, 2008

jangan mengelijat

Semenjak FAM kata musim depan pemain import dah tak boleh main
macam macam komen keluar kat surat khabar ,kedai kopi,salun rambut,tangga mesjid ESPN pun ada
memang la nampak macam satu langkah ke belakang tapi aku yakin FAM dad alasan kukuh
bukan alasan bodoh taknak bagi kedah menang piala lagi
satu nya yang aku rasa kerana hampir tiap tahun ada saja persatuan yang miss bayar gaji
kalau aku company tak bayar gaji berbulan bulan aku selamba bakar je ofis aku...
yang kedua AFC dah turunkan rate liga kita yang acah acah super ni ke kelas D.
tuuu diaaa... yang mana pasukan kelab atau negeri kita akan lawan kelab dari filipina(ni aku tak pasti) bangladesh(ni confarm) dan yang setaraf dengannya dalam merebut Piala Kelab Kelab Asia
punyalah hina AFC buat macam tu kat malaysia...
aku pikir ok gak idea FAM ni...
manatau dengan menggunakan pemain tempatan paper kat asia ni akan tulis:
Selangor won asian cup with 100% local player,
kedah trashed bangladeshi:hail to malaysian
tanpa pemain import upb myteam 7-kelab filipina -o
apapun majulah sukan untuk malaysia tak mengira kaum
kick racist from us

5 comments:

Harimau-Menaip said...

Tahi lalat macam aman shah atau Siti Nurhaliza?

Salam perkenalan.

Pyanhabib said...

selamat hari raya aidilfitri

GAFARO said...

barang mahal mana leh bagitau

Che Eduardo said...

Bro,

Ikut link dari Typing Tiger.. Selangor menang Asian Cup; menang Piala Malaysia pun Che dah cukup happylah..

Che

GAFARO said...

hang kena ingat usaha tangga kejayaan(ayat nak naikkan semangat huhu)