Thursday, April 23, 2009

tag yang merebak rebak

jenuh sehari aku nak taip ari ni.........

(1) 3 Names in Your Inbox Cellphone

gua baru beli henset jadi ia masih kosong lagi dan gua masih terkial kial nak eksplore.Soalan ini tidak releven.

(2) Your Main Ringtone

ringtone macam bodoh je,naik malu aku kalau berbunyi kena pulak ade awek AM Bank lagi la malu.

(3) What U Did At 12 Last Night?

main futsal......................

(4) Who Was The Last Person You Went Out With? Where?

memandangkan bini gua tak baca blog nih ari tu kat jusco masa event ada sorang awek blanja gua makan

(5) The Color 0f The T-Shirt You’re Wearing? Now?

blue black,kat ofis gua

(6) The Last Thing U Did?

baru lepas tipu rakan sepejabat gua pasal kerja......


(7) 3 of Your Everyday Favorite Items

1)ps2 gua la
2)motor gua la weh,takde motor tu patah kaki woo....
3)tak decide lagi la..........

(8) The Color of Your Bedroom?

putih...ntah bila nak cat baru....

(9) How Much Money in Your Wallet Now?

gua mana ade wallet,5 kali hilang IC tu yang gua fedup beli wallet.Soalan ini tidak releven

(10) How’s Life?

hujan gerimis insan menangis.

(11) Your Favorite Song?

Frank Sinatra,my way


(12) What Will You Do Next Weekend?

program futsal dekat olak lempit,uiksss boleh menggatal


(13) When Was The Last Time You Saw Your Mom?

pagi tadi,kejutkan aku bangun pukul 6.30 pagi tanya mana remote tv

(14) Where Is She Now?

Paris,beli kelapa parut.Ape punya soalan daaa..

(15) When Was The Last Time You Talked To Your Parent?

pagi tadi.aku kata`yo chow dulu'

(16) Who Is The Last Person That Texted You?

member keja suruh bagitau bos dia tak sihat...konon la....

(17) Where Did You Have Dinner Last Night?

depan tv makan ayam dengan bebek.....

(18) The Last Surprise You Got?

rozita che wan kirim lingerie.....

(19) Last Thing You Borrowed From Your Friend

minyak belacak..........

(20) Who is Your Bf/Gf Or Husband/Wife?

bini gua ain,sekarang dia kat kuching,awek gua merata rata..........

(21) What Do You Feel Now?

kat mana tu?

(22) Wanna Share With Who?

bergantung tang mana feel tu..


(23) Who Knows Your Secret?

manada rahsia beb....


(24) They Keep Your Secret?

i don teras enibadi.....

(25) Are You Angry With Someone?

Najwa aiman.dia poyo

(26) What do you order at McD?

kuih keria..soalan tak releven.

(27) The Last Time You Felt So Sad?

nombor miss 1 mata.

(28) Mahu Tag?
aku mana ramai kawan...........

2 comments:

Najwa Aiman said...

Ekekekekeke... siot! Apsal ko marah kat aku lak? Aku tak poyo tau... Cet! Ekekekekekek...

GAFARO said...

tak poyo ko kate..........

huh cheryil la lisa la.......

amat poyo