Monday, May 4, 2009

with arms wide open

assalamualaikum dan salam sejahtera semua

pada 30 april lepas saya terpaksa menunggang motorsikal saya terus ke klia dan membeli tiket kerana di beritakan isteri pertama saya dimasukkan ke hospital umum sarawak.

sewaktu saya menikmati sarapan pagi di airport(flight saya pukul 11) sambil mengunyah makanan,isteri saya memberitahu yang dia telah melahirkan bayi lelaki,membuatkan saya tersedak dan teruja seketika.

sewaktu saya menaip ini,isteri saya sedang elok berdengkur sementara saya bersengkang mata menjaga baby saya.modus operandi isteri saya ialah membalas dendam kerana semalam saya tido tak hengat dunia.

nasihat saya pada kaum lelaki untuk pedoman kita bersama LETIH WOOO JAGA BABY BARU LAHIR dan berilah kata semangat dan dorongan pada isteri sewaktu dia bangun tengah malam bancuh susu untuk baby.

esok saya akan ke jabatan pendaftaran untuk menamakan bayi saya Sallehudin Imran

4 comments:

Najwa Aiman said...

TAHNIAH bro! Alhamdulillaah ke semuanya selamat.

Awal-awal ni elok le diberi nenen instead of susu botol. Maknanya isteri le kena berjaga untuk suakan nenen... eheks...

Dan kaum lelaki harus sentiasa beringat dan berwaspada bahawasanya pada peringkat sebegini nenen hanyalah utnuk anak... Maka janganlah berebut dengan anak tu...

GAFARO said...

tu aku dah notice awl dah sebab tu la kalau ade sahabat tapi mesra tu pas pas la pada yang memerlukan

Anonymous said...

Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

cik puan daun said...

arghhh comel.. tahniah..