Wednesday, December 16, 2009

hari yang sunyi di ofis yang sunyi

-kesihatan gua baru nak pulih

-macam siyul pukul 9:30 pagi dorang masih kat bawah minum...mentang mentang GM takde

-spirit kerja aku dah kurang....ade orang kata kesan daripada bil air tertunggak....

-aku dah dekat 2 minggu kena imsonia....sakit tekak pon sama....

-aku rindu kat salehuddin...kang susah susah aku buat baby dengan orang lain kang...

-esok gua nak tanam tekad kul 4:00 petang dah tercongok nak buat azam baru....

-maybe dari satu gerakan kecil gua buat ia akan jadi movement ke satu aras yang baru...

-tahun hijrah lepas tak berapa seronok nak dikenang...gua harap esok memberi sinar baru pada gua dan semua masyarakat islam dalam dunia ini tak kira la yang mengamalkan ajaran ke dak...gua doakan kalian semua selamat murah rezeki dan bersatupadu dalam semua aspek...

Amin....

2 comments:

Najwa Aiman said...

Wa tak tau lu sakit. Semoga dapat banyak pahala beb!

Anak lu bernama Salehuddin ek? Bila dia dan orang rumah ko yang sekarang masih kat rumah orang lain tu nak masuk balik ke rumah ko?

p/s: Nak buat anak dengan orang lain aku galakkan sesangat! Kalau ada RM300 boleh cari dekat-dekat Klang sampai ke Shah Alam tu. Nak menghala ke Tanjung Karang pun okey. Otherwise boleh melepasi sempadan negeri... eheks...

GAFARO said...

sueh lu....

dalam bulan satu kot dorang balik...

jiran jiran gua sebok tanye bila bini gua nak balik n soalan cepumas dorang tanye `tahan dak gapa ye bini lelama tinggalkan"