Friday, February 27, 2009

perempuan rusuk kiri ku

Perempuan tak kiralah tomboy ke pengkid ke hatta perempuan melayu terakhir sekalipun,kalau dah pegang stering merupa haramjadah.Kebanyakan yang aku jumpa kalau tang simpang tu halamak aiiiii..................kau keluar je la kalau nampak keta tu jauh lagi.

tang hiway suka bebetul bawak perlahan kat line tengah.Kalau lelaki yang bawak kereta perlahan ni kami gelarkan dua kepala menjadi satu,yang perempuan ni kami nak gelar ape?

Signal tu jangan la dah dekat baru nak bagi kak long oiiii......Berani biar bertempat,kalau nak memotong tu jangan la berani sangat dari luar main masuk je........tengok dulu la kiri awak kalu dah eksidenmuka awak tu yang cacat.....

Kepada kaum perempuan tu TOLONGGGGGGLAH BAWA KENDERAAN ELOK ELOK BEBANYAK.

Kami ni kaum lelaki tertindas dijalan raya sebenarnya....

2 comments:

Najwa Aiman said...

Huh? Ekekekekekeke... betul! Betul! Tapi zaman la ni perempuan yang bawa kereta lebih best daripada jantan pun ramai bung! Ni lagi kureng... Masuk lane memang tak bagi signal tapi cara masuk tu macam almost nak drifting! Malangnya bukan dia yang drifitng, tapi kereta yang dah sedia ada dalam lane tu yang drifting sebab nak mengelakkan kem,alangan dengan dia! Gampang sungguh dia orang ni. Kalau aku dapat tangkap, aku setubuhi dia orang sepuas-puasnya!

GAFARO said...

sungguh tak senonoh selera anda kerana tak kira 20,30,40 dan 50 umurnya semua anda nak sebat.