Sunday, March 1, 2009

Sepetang di PEKAN SEHARI Shah Alam

Aku sedang membelek belek buku. didatangi gadis india yang menghulurkan flyer food not bombs.Aku tersenyum sinis,dalam hatiku perjuangan FNB sudah lari...hanya publisiti....

Macam pernah ku lihat gadis ini tapi dimana ya?aku memerah otak mengingatkan wajah gadis india ini....

ya......aku ingat.......
sangat sangat ingat.............
tidak salah lagi.........

inilah celaka india yang menjerit jerit stupid fatwa di depan KLCC beberapa bulan lepas...
Ada sedikit perasaan marah di hati sambil pandanganku mengekori setiap langkah yang makin menjauh.....

`Bang tu budak yang hari tu kata stupid fatwa dalam malaysia insider hari tu kan?'.....

abang tu terpinga pinga`tak perasan la dik'......

ok.......

4 comments:

Najwa Aiman said...

Bro, kalau awek India tu potongan badannya menarik, ko pass kat aku. Biar aku aje yang uruskan dia. Errr... dalam flyer tu ada contact number atau emel dia tak?

GAFARO said...

tak leh la bro kat beg die tak silap gua ade patches pasal lesbian

Najwa Aiman said...

Ada dua option: Gua ikut dia balik dan jadi penonton je. Atau option kedua, gua ikut dia balik dan tinggal dengan dia untuk kembalikan dia ke pangkal jalan normal... ekekekekek...

GAFARO said...

huh harapan...........