Thursday, January 14, 2010

SMS pukul 6 pagi

bangun tido je gua perasan ada sms masuk,bini gua bagi....

yang...leh bagi sye rm50 x ari ni?
dah lama sye nak mkn piza...
x tahan lagi la nak makan piza...
ye tak brani nak mtk dgn mak....

tinggi sungguh taste budak dalam perut tu!....

ntah gua kena prank dengan bini gua gua pon tak tau...

3 comments:

Najwa Aiman said...

Bersyukurlah kalau sekadar pizza RM50 hengget bang oiii...!

But then again, pizza haper yang sampai RM50 hengget tu? Berapa orang punya makan???

GAFARO said...

tu kena buat ujian poligraf la nampaknye kat orang rumah saya...

pye:rudz said...

maknye ke budaknye yang nak makan tu? baik kau semak.