Wednesday, January 20, 2010

terbaik....

ALASAN UNTUK :

berhenti rokok=nanti badan naik

belajar tak tinggi=nanti isim

itulah alasan yang aku gunakan bila orang tanya aku soalan cepuemas cuma yang kedua tu aku kerap guna....

kalu soalan maut ini ditanya oleh gadis gadis genit:

abang dah kawen=badan abang nia ade rupa orang dah kawen ke?

*sebab tu aku susah nak berenti rokok

3 comments:

Najwa Aiman said...

Bro, soklan gadis genit tentang dah kawin ke blom, zaman sekarang ni, boleh belasah je dengan jawapan "Memang dah kawin." Tak de hal. They just want one night stand. Dan sebagai sorang yang dah kawin, tu alasan yang terbaik untuk sekadar one night stand without commitment! Cayalah! Ekekekeke...

p/s: Aku serius ni tau!

p/s lagi: Jgn bagitau kat bini! Ekekekekkek...

GAFARO said...

aku jenis pengguna setia pada satu satu produk....

Jadi aku selalu memberikan 60% maklumat hampir benar...

mengenai rahsia Perikatan Curang(Fudge Federation)ni.bila nak sain MoU?....

pye:rudz said...

ini komplot tipu bini ke hape nih? hahaha