Wednesday, March 24, 2010

bahasa inggeris,lagu,rehat & Rahim....

iklan di astro ada berbunyi `artist-the person who make art'.lebih kurang macam ni la bunyi nye

jadi gua ada terpikir `panties-the person who make pants@pan@pen'.boleh ke?.....

...................................................................

Semenjak dua menjak ni dalam kepala gua terngiang ngiang rangkap lagu `bunga tak sekuntum lagipun tak lama harum'.....

Semalam gua bertandang rumah cik Musa gua nampak seorang gadis.Boleh la tahan,orang kampung Pendamar.Tetiba je terlintas gua nak carik kawan untuk Ain.Ye la boleh tolong Ain jaga Salehuddin waktu Ain nak masak ke mandi ke...


...................................................................

Rasa macam nak bercuti.Tak moh la tempat maksiat.Letih.....Rasa macam nak mandi air terjun,ni asyik mandi air tumpah je.

...................................................................

Kedai si Rahim dah nak siap.Seronok tengok kawan senyum,kalu tak macam unta muka dia.

...................................................................

malas la nak tulis lagi




4 comments:

pye:rudz said...

malas konon... cheh

GAFARO said...

betul beb...semenjak dua menjak ni ada kelesa dalam hati....

jeneke orang kampong kata

Najwa Aiman said...

Ello bro! "panties" bukan person daa...! Dan sama sekali takkan boleh 'mencipta' person kalau masih tersarung! Cet!

Dan kalau Ain takmo kawan, aku nak cari kawan! Bolehlah tengok-tengok masa masing-masing mandi!

GAFARO said...

aku ade kenal sorang,nama facebok dia natasha.kalu nama I.C dia Shawal.

leh awak mandi sambil gosok badan dengan dia