Wednesday, April 7, 2010

`Aku Yang Tak Belajar Tinggi Tapi Tahu Berenang'

kalau ditukar `Aku Yang Tahi Lalatnya Dibawah Bibir' ke `Aku Yang Tak Belajar Tinggi Tapi Tahu Berenang' ok jugakkan.....

Aku teringin nak tulis cerita tapi selalunya ilham datang tetiba dan aku cepat lupa.Sebenarnya pagi tadi aku dah plan nak tulis entry lain tapi aku dah lupa apa yang aku nak tulis.

Aku dulu pernah ada zine aku sendiri dalam tahun 2003,`crown funzine' nama dia.kat dalam tu ada la 2-3 rencana pasal falsafah hidup *(haha).Tapi pasal aku je yang keluar tenaga dan wang aku stop dah pengeluaran.Ada dalam 50 buah je dan satu ada aku simpan untuk kenang kenangan yang aku pernah keluarkan funzine aku sendiri

Kalau aku stay lagi dalam dunia `bawah tanah' mungkin la aku dah tapau `love komuniti' kuantan*(haha).

setiap manusia ada impian dia sendiri.......

*** ada tak dalam dunia ni orang jadi Penulis Novel Lucah Tahap Kanak Kanak?

4 comments:

pyerudz said...

ok jugak tajuk baru kau tu. ada unsur-unsur gampang sikit hahaha

GAFARO said...

ok ape....

dia ada gabungan merendah diri kemudian berlagak ibarat berdiri bercekak pinggang di puncak himalaya dalam keadaan separuh bogel...

....sambil mengibarkan bendera perti politik yang kita sokong.

haha....

Najwa Aiman said...

Bro... wa baru baca komen lu kat blog wa dan mesej lu yang memula aku ingat daripada komunis-dari-mana-entah kat FB wa. Lu amik je la cerit tu. Tu kan lu punya cerita. Nak amik sendiri punya barang pun mahu tanya aku ke? Cet...!

p/s: Wa sokong Pyerudz. Tajuk baru tu memang ada unsur gampang dan sangat catchy! Aku suke! Eheks...

GAFARO said...

nanti la belum ada request dari peminat wanita

dorang masih lagi mengatakan tajuk tu cute